Biografie

Werd geboren op 26-12-1969 als Raeymaekers Johan  zoon van Willy en Maria.

Hij heeft 4 broers en 1 zus, Erwin, Eddy, Benny, Ronny en Els.

Muziek werd al gauw zijn passie en hij kocht een drumstel zonder ooit te hebben gespeeld of muziekschool te hebben gevolgd. Stiekem zong hij liedjes mee van Danny De Munck en Eric Van Neygen. De kindjes van zijn broer deden graag soundmix en playback en Glenn vergezelde hen altijd , tot op een dag dat zijn moeder stiekem bij de organisatie had gevraagd om hem op het podium te vragen om een liedje van Erik Van Neygen te laten zingen. Hier kreeg Glenn de smaak te pakken en begon zelf ook aan soundmixshows te doen. 

Al vlug sloegen Glenn en Samira  de handen in elkaar en vormde een duo in soundmixshows. ze wonnen samen ook veel prijzen. Vervolgens vormde hij samen met Samira en Davy Gilles een muzikaal trio in shows door het hele land. Maar Glenn koos nadien zijn eigen weg en maakte zijn eerste singel "Niet te Geloven"  uitgebracht in 1990 en geproducet door Jack River . Het was direct een mooi succes, vele radio's draaiden zijn plaat, en de boekingen kwamen snel binnen. Bij sommige radiostations stond hij Nr 1 in de hitlijst.   

1 jaar later kwam de 2e singel uit, "Met ons twee" waarmee hij Tien om te zien haalde. ,  de 3e singel " Hey Jij" volgde heel snel en ook met dit nummer haalde hij Tien om te zien. Zijn goede vriendin Jose Sepp stelde zich kandidaat om op TV backing  te doen samen met haar vriendin Leonie.

Beide nummers zijn geproducet door Dirk Renders.

Nadien werd het rustig en zong hij af en toe nog op feestjes, tot een paar maanden geleden......

Hij werd door Davy Gilles uitgenodigd om eens een live optreden bij te wonen  en elkaar na 26 jaar eens terug te zien.

het muzikale bloed stroomde terug door de aderen en  de zoektocht naar een nieuw nummer begon.

 

De bal begon te rollen,de nummerkeuze was gemaakt, hoe het moest worden enz.. ..... maar toen sloeg Corona toe en weer moest hij alles opbergen ..... maar van uitstel kwam geen afstel en nu een paar weken nadien konden we met fierheid zijn nieuw nummer "Route van je hart" lanceren.

Nadien volgde nog "lekker Swingen" en "Geheimen overboord", Glenn wilde een andere weg inslaan en kwam in Contact met John Collee en Arjan Venemann, al gauw kwam "laten we gaan knallen" uit de speakers en dit leek een schot in de roos. Samen met Rood Hit Blauw kwam deze song bij alle radio's in België en Nederland.