De keuze van goed doel was al snel gemaakt en kwam bij de organisatie AAP uit, zij hebben met hun afdeling AAMAAI de meeste aanknopingen van Glenn en zijn Partner Lieven.
Met deze organisatie sturen zij opgeleide vrijwilligers met hun huisdier naar woonzorgcentra en therapeutische afdelingen. 

Zoals geweten zijn Glenn en zijn Partner echt dierenliefhebbers en hebben dan ook verschillende dieren rondlopen. Hun grootste vriend en toeverlaat is Spencer de Hond. Daarnaast verblijft Lieven zijn vader op een gesloten afdeling in een woonzorgcentrum voor mensen met een dementie, telkens zij op bezoek gaan en Spencer is mee van de partij, merkten ze op dat de bewoners een glimlach kregen op hun gezicht en Spencer willen aaien. Je zag ze opflakkeren.

Jana Adams daarentegen werkt  in de zorgsector, die dan ook weer aanleunt bij dit goede doel initiatief.

De mensen van AAP waren dan ook laaiend enthousiast toen ze hoorden dat we voor hen hadden gekozen. Hun geluk kan niet op, want elke hond die ze opleiden kost tussen de 1500 en 2000 euro/jaar. 

De volledige opbrengst gaat dan ook integraal naar deze organisatie, CD's verkoop en elke keer een organisator Glenn en Jana samen boekt, gaat er 50 euro naar AAP 

 

Organisatie AAP 
www.aapvzw.be
Altijd aaibaar, altijd aardig

AAP staat voor Animal Assisted Projects. We zijn een vzw met vier beestig enthousiaste medewerkers en een heleboel vrijwilligers – met hun lieve, harige maatjes – die zich inzetten om mensen en dieren met elkaar in contact te brengen. Zo willen we het welzijn van beide partijen verhogen.

Missie

Bij AAP vzw zetten we samen met ons team van vrijwilligers in op Aallez, Aamaai en Aahzo, drie projecten waarin de relatie tussen mens en dier centraal staat. Zo willen we samen het welzijn van mens én dier in onze samenleving verhogen.

In ons project Aallez staat altijd de zorg voor een dier centraal en koppelen we een huisdier aan een plusbaasje die er overdag voor zal zorgen.

In ons project Aamaai staat het contact tussen dier en mens centraal en willen we een positieve bijdrage leveren aan het mentale en emotionele welzijn van de bewoners van woonzorgcentra en therapeutische centra.

In ons project Aahzo focussen we op het welzijn van dier en mens in de ruime zin van het woord. We delen onze expertise en ervaring via advies en vormingen over verschillende thema’s.

AAP vzw gelooft dat in elk van deze drie projecten mensen en dieren een positieve persoonlijke en sociale impact zullen ervaren, en gelukkiger zullen worden. Kortom: AAP is aaibaar voor mens en dier.

Visie

Bij AAP vzw willen we een meerwaarde creëren in onze samenleving door mensen en dieren nauwer met elkaar te verbinden. We zijn ervan overtuigd dat huisdieren heel laagdrempelig kunnen worden ingezet om sociale en emotionele eenzaamheid tegen te gaan en tegelijk mentaal en fysiek welzijn te stimuleren.

We kiezen er bewust voor om tijd te investeren in duurzame relaties. De grote verbondenheid die alle betrokkenen door onze manier van werken ervaren, maakt niet alleen plusbaasjesbaasjes en dieren, maar ook ons elke dag weer gelukkig.

 


 

 

 

 'Waar niemand alleen zal staan ’, de nieuwe single van Glenn Robbins en Jana Adams, kan u vanaf nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.
 Nooit/niet voor publicatie :
Aanvragen promo / interviews:
music@lggroup.be
Boekingen : Glenn Robbins 00 32 472 902 212
Management : LG Music